Klanten aan het woord

Ton is een “people” projectadviseur. Hij gaat voor het juiste plaatje en de juiste match tussen opdrachtgever, leverancier en TON. Hierdoor maakt hij het verschil en is het erg prettig zaken doen met hem en niet minder belangrijk: Dit leidt tot uitermate tevreden klanten!

Marion Smulders
P&R Trading / Shaw Industries Netherlands, Oosterhout

Ton ken ik al jaren. Bij verschillende werkgevers heb ik met Ton kunnen samenwerken. De huisvestingsprojecten die ik onder mijn verantwoordelijkheid heb uitgevoerd zijn mede door de input, erffort en enthousiasme van Ton tot een groot succes geworden. De kwaliteit, punctuatliteit en perfecte klant benadering maken dat ik inmiddels al tien jaar met Ton samenwerk.

Bianca van Noort
Jeugdbescherming west, Den Haag

Ik heb Ton ervaren als een zeer goede en rustige ondernemer bij het project Venco Campus te Eersel. Ondanks enorme tijdsdruk, complexiteit en hoeveelheid van de uit te voeren vloerafwerkingen, bleef hij goed overzicht houden en te anticiperen op diverse ontwikkelingen tijdens de afbouwperiode. In ieder geval een aanrader voor elke potentiƫle opdrachtgever.

Jan Fuchs
Fuchs Consult BV, Helmond

Ik heb de laatste jaren diverse projecten met Ton gedaan en ben steeds weer verrast door zijn aanpak, betrouwbaarheid en grote inlevingsvermogen van de klant. Ton komt zijn afspraken na en zal altijd zoeken naar de beste oplossing. Betrouwbaarheid en vertrouwen staat bij Ton bovenaan en dat siert hem. Voor opdrachtgevers een zeer belangrijk item om met Ton in zee te gaan omdat hij de opdrachtgever als geen ander kan ontzorgen. Uiteraard is Denice hierin heel belangrijk en samen zorgen zij ervoor dat zaken doen ook nog leuk kan zijn.

Jos Strijbosch
InspirIT Sales BV, Handel