Parketvloeren

Authentiek natuurlijk. Echt hout voor een originele, warme en betrouwbare sfeer.

Voor een traditionele en stijlvolle uitstraling. Een verfijnde ruimte die leeft en klasse uitstraalt. Natuurlijke producten geven dynamiek en warmte af aan de omgeving. Met een houten vloer maak je gelijk indruk en wordt het interieur naar een hoger niveau getild. Niet gek dat veel bedrijven die een bepaalde status of luxe uit willen dragen dit doen door middel van het gebruik van een parketvloer. In vergaderkamers, restaurants, kantoorvilla’s en bijzondere bedrijfsruimtes is dit vaak de basis voor de rest van het ontwerp.

Een parketvloer bestaat dus uit houten delen. Hierin kunnen verschillende formaten in een gewenst patroon worden gelegd. Hierdoor zijn tal van variaties als eindresultaat mogelijk. Lange dunne stroken, visgraat, mozaïek, Hongaarse punt of Versailles vloeren. Creëer met een passend legpatroon de juiste sfeer.  

Naast diverse patronen is er ook een keuze te maken in de houtsoort en de samenstelling ervan. Van een massieve vloer, in eiken of een exotische houtsoort,  tot een multiplank van berken. Ook hier zijn tal van verschillende opties beschikbaar. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en kwaliteit, de ruimte, eventuele vloerverwarming en het gebruik van de vloer is er voor iedere situatie de juiste keuze in een geschikte parketvloer. Wij ondersteunen je graag in deze zoektocht en in de uitvoering ervan. 

Voor een vloer met een chique uitstraling in een strak modern of warm klassiek interieur.  

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op