Össur

Al meer dan 40 jaar heeft marktleider Össur ervaring in het ontwerpen en produceren van high-tech orthopedische hulpmiddelen om de mobiliteit van mensen te verbeteren. Wegens de verhuizing van het nieuwe hoofdkantoor in Eindhoven werd door Dreessen Willemse Architecten / Rob Willemse een interieurontwerp gemaakt. 

Het ontwerp van de interieur architect weerspiegelt de open bedrijfscultuur en het natuurlijke karakter van de organisatie. Direct bij binnenkomst betreden bezoekers de lounge en het restaurant waar de frisse en strakke uitstraling zorgt voor een warm en gastvrij gevoel. Deze lounge staat middels een ruime vide in verbinding met alle afdelingen. 

Een zeer groot project waarbij er in het traject een productiefout bij de fabrikant aan het licht kwam. Alle zeilen werden direct bijgezet door zowel de fabrikant die een nieuwe productie startte als door TON Projectstoffering om voldoende mankacht bij elkaar te krijgen. Het feit dat stoffeerders zich vrijwillig meldden om bij te springen om de klus op tijd te klaren laat zichtbaar de betrokkenheid en passie van ons team zien. Met tien man in twee dagen tijd 1400 m² tapijttegels leggen is een presentatie waar wij nog altijd met veel trots over spreken. Daarnaast zijn er ook Sika sportvloeren gelegd en werd de vergaderruimte voorzien van een stijlvolle eiken parketvloer.     

Dankzij deze grote commitment hebben wij het project tot grote tevredenheid van de klant afgerond.  

Projectdetails

Opdrachtgever

Aarts & Co

Interieur­ontwerp

Dreessen Willemse Architecten / Rob Willemse

Locatie

De Schakel 70 Eindhoven

Gerealiseerd

31 mei 2016

Werkzaamheden

1325 m2 tapijtegels Vorwerk, 615 m2 Sika sportvloeren en 40 m2 eiken parket vloeren

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op