Vol passie alle aandacht voor onze klanten

TON Projectstoffering levert en plaatst vloerbedekking, raambekleding en zonwering voor grote en kleine projecten in sectoren zoals kantoor, hotel & recreatie, onderwijs en zorg. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in designwerk op vinyl vloeren en tapijt. Wij investeren in duurzame relaties en zijn altijd op zoek naar bijzondere projecten, waar wij ons onderscheidend vermogen ten volle kunnen laten gelden. Met nieuwe ideeën, oplossingsgericht maatwerk en gegarandeerd geen gedoe willen wij uitblinken in de projectstofferingswereld. Maar wij streven ernaar om vooral jou als klant de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Ons DNA

Onze persoonlijke aandacht is zowel in de kwaliteit van onze dienstverlening als het team terug te vinden. Zeer betrokken, gepassioneerd en toegewijd aan het vak gaan wij iedere dag weer met veel enthousiasme en plezier mét onze klanten aan de slag. 

Echt luisteren naar jouw wensen, wederzijds vertrouwen en samenwerken is de basis van ons handelen. Zo waarborgen wij een hoogwaardig niveau. Wij hechten veel waarde aan afspraken, zeggen dan ook wat we doen en doen wat we zeggen. Klinkt logisch, toch is dat niet altijd en overal het geval. Wij gaan echter altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou, natuurlijk binnen budget en planning, maar vooral met zo min mogelijk zorgen. Fouten maken doen wij liever niet maar waar gewerkt wordt komt dat soms voor. Zonder wrijving geen glans. Belangrijk is dat wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen en tot het uiterste gaan om een kleine teleurstelling om te zetten in een grote glimlach. 

Deze kernwaarden vormen de solide ondergrond waar ons bedrijf op gebouwd is. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor de projectstoffering van jouw bedrijf.

Bekijk hieronder de drijvende krachten achter TON Projectstoffering of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Ons team

Ton Gijsberts

Ton Gijsberts

Eigenaar Advies, relatiebeheer en eindverantwoordelijk

In 2012 gestart uit liefde voor het vak en betrokkenheid met de klant. Een nieuw bedrijf in de markt maar met meer dan 30 jaar praktijk ervaring dus zeker geen onbekende in de branche.

Persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en samenwerken zijn de kernwaarden hoe ik mij zakelijk wil opstellen en zoals ik  in het leven sta. Samen met bevlogen mensen om mij heen, hoe leuk is het dan om iedere morgen weer fluitend aan de slag te gaan.

Paul Princen

Paul Princen

Hoofd binnendienst Inkoop, werkvoorbereiding en planning

Ik draai ook al weer heel wat jaartjes mee. Weet van alles wel iets en bemoei me dan ook overal mee. Denk graag klant- en oplossingsgericht. Mijn rol is een brug te zijn tussen klant, stoffeerder, leverancier en ons eigen team TON. Door op details te letten, goed prioriteiten te stellen en de spil te zijn op kantoor organiseer ik samen met mijn collega Johan binnen de projecten. Daarnaast is er een goed intensief overleg met de collega’s van de buiten dienst. Iemand moet uiteindelijk het totaal overzicht behouden.

Marianne Gijsberts

Marianne Gijsberts

Management adviseur

Na een lange carrière in de financiële wereld en diverse management functies heb ik besloten mijn skills in te zetten voor ons eigen bedrijf. Samen met Ton wil ik TON Projectstoffering verder brengen.

Met ondersteunende taken achter de schermen en mee denken met het geweldige team collega’s hoe de organisatie slimmer en doeltreffender kan, is het mogelijk om iedereen dat te laten doen waar ze sterk in zijn. Met mijn gave om makkelijk contact te maken en mijn grote netwerk wil ik TON Projectstoffering nog meer op de kaart zetten in de regio.

Johan Janssen

Johan Janssen

Binnendienst Werkvoorbereiding en digitaal vormgever

Design, vormgeving, interieurs en mooie dingen die je hart sneller doen laten kloppen zijn altijd al een passie van me geweest. Toen ik de kans kreeg om teamgenoot van de club van TON Projectstoffering te worden heb ik de kans gegrepen en na 29 jaar grafische wereld de overstap gemaakt naar deze prachtige maar totaal andere wereld. Ik sta voor jou, als klant, klaar om tot het uiterste te gaan om er samen een prachtig eindresultaat van te maken.

Hannie van der Wijst

Hannie van der Wijst

Binnendienst Administratie en ondersteuning werkvoorbereiding

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het geld bij de bank en in de brieven bij de post ben ik nu in de wereld van stoffering terecht gekomen. In mijn functie van commercieel administratief medewerkster ondersteun ik mijn collega’s en zorg er samen met het team voor dat dit bedrijf nog mooier wordt.

Persoonlijk, betrokken en vooral met veel plezier.

Joyce van Brug

Joyce van Brug

Binnendienst Financiële administratie en ondersteuning werkvoorbereiding

Mijn carrière ben ik begonnen als dierenartsassistente. Via een paar tussenstapjes ben ik nu bij TON Projectstoffering terecht gekomen als commercieel administratief medewerkster. Een bedrijf waar ik met veel plezier werk om samen met mijn collega's te komen tot mooie resultaten.


Persoonlijk advies op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak