Trots zijn wij zeker

Maar vooral ook dankbaar.

Dankbaar voor het vertrouwen dat wij van veel klanten hebben gekregen en de kans om op die manier mooie projecten te realiseren. Kijk gerust eens rond bij enkele door onze gerealiseerde werken waar wij deelgenoot van waren. Vaak in samenwerking met vaste opdrachtgevers. Het ontwerp is dan vaak al geboren, aan ons de taak het netjes te organiseren en in uitvoering te brengen. Maar regelmatig werd ook onze input gevraagd en ontstond er samen met de klant een geweldig plan. Een enkele keer mochten we helemaal zelf met een voorstel of een oplossing komen en dat vinden wij misschien wel de mooiste uitdaging. Zoveel vertrouwen, geweldig, die uitdaging gaan wij graag aan.

Wat klanten zeggen

Met Ton als bouwpartner voor de Venco Campus is er een mooi resultaat neergezet. Openheid en transparantie, meedenkend, afspraken nakomen en creatief zijn de kenmerken van Ton. Onder hoge tijdsdruk heeft Ton er voor gezorgd dat de Venco Campus op tijd klaar was voor de opening met Prins Willem Alexander.
Martin Smits
Ton is een "people" projectadviseur. Hij gaat voor het juiste plaatje en de juiste match tussen opdrachtgever, leverancier en TON. Hierdoor maakt hij het verschil en is het erg prettig zaken doen met hem en niet minder belangrijk: Dit leidt tot uitermate tevreden klanten!
Marion Smulders
Ton ken ik al jaren. Bij verschillende werkgevers heb ik met Ton kunnen samenwerken. De huisvestingsprojecten die ik onder mijn verantwoordelijkheid heb uitgevoerd zijn mede door de input, erffort en enthousiasme van Ton tot een groot succes geworden. De kwaliteit, punctuatliteit en perfecte klant benadering maken dat ik inmiddels al tien jaar met Ton samenwerk.
Bianca van Noort
Met Ton heb ik altijd prettig samengewerkt, een man van woord en daad. Afspraak is afspraak en iemand die de wens van de klant goed weet te vervullen. Kortom een eerlijke professional die zijn vak zeer goed verstaat.
Paul Lempes

Onze trots

design tapijt
tapijt en tapijttegels
pvc vloer in combinatie met tapijttegels
print vinyl met logo
gordijnen op maat
PVC vloer met vloerkleed
tapijt en tapijttegels

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op