Trots zijn wij zeker

Maar vooral ook dankbaar.

Dankbaar voor het vertrouwen dat wij van veel klanten hebben gekregen en de kans om op die manier mooie projecten te realiseren. Kijk gerust eens rond bij enkele door onze gerealiseerde werken waar wij deelgenoot van waren. Vaak in samenwerking met vaste opdrachtgevers. Het ontwerp is dan vaak al geboren, aan ons de taak het netjes te organiseren en in uitvoering te brengen. Maar regelmatig werd ook onze input gevraagd en ontstond er samen met de klant een geweldig plan. Een enkele keer mochten we helemaal zelf met een voorstel of een oplossing komen en dat vinden wij misschien wel de mooiste uitdaging. Zoveel vertrouwen, geweldig, die uitdaging gaan wij graag aan.

Wat klanten zeggen

Ton is een "people" projectadviseur. Hij gaat voor het juiste plaatje en de juiste match tussen opdrachtgever, leverancier en TON. Hierdoor maakt hij het verschil en is het erg prettig zaken doen met hem en niet minder belangrijk: Dit leidt tot uitermate tevreden klanten!
Marion Smulders
Ton ken ik al jaren. Bij verschillende werkgevers heb ik met Ton kunnen samenwerken. De huisvestingsprojecten die ik onder mijn verantwoordelijkheid heb uitgevoerd zijn mede door de input, erffort en enthousiasme van Ton tot een groot succes geworden. De kwaliteit, punctuatliteit en perfecte klant benadering maken dat ik inmiddels al tien jaar met Ton samenwerk.
Bianca van Noort
Ik heb Ton ervaren als een zeer goede en rustige ondernemer bij het project Venco Campus te Eersel. Ondanks enorme tijdsdruk, complexiteit en hoeveelheid van de uit te voeren vloerafwerkingen, bleef hij goed overzicht houden en te anticiperen op diverse ontwikkelingen tijdens de afbouwperiode. In ieder geval een aanrader voor elke potentiële opdrachtgever.
Jan Fuchs
Bij Carpet Making B.V. werken we al ruim tien jaar samen met TON Projectstoffering B.V. aan de meest uitdagende en bijzondere projecten. En iedere keer vinden we het weer een feest om met hen samen te werken! Opdrachten worden tot in perfectie voorbereid en bovendien is Ton een prettige persoon. Zijn belangrijkste eigenschappen: rechtdoorzee, eerlijk en oprecht! Bovendien geven zijn drive en meedenkend vermogen mij en mijn medewerkers veel positieve energie. Al met al een samenwerking die wij nog lang voort hopen te zetten!
Pedro van de Ven

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op