In opdracht van "de mediawaakhond" het Commissariaat voor de Media en onder ontwerp van Tanya van Leeuwen mocht TON projectstoffering de gehele stoffering doen van het nieuwe CvdM. Na extern onderzoek, of het pand nog geschikt was in de huidige vorm of dat verhuizen beter zou zijn, bleek toch dat dit iconische gebouw hun thuis zou blijven.

Er is een uitgebreide combinatie gebruikt van materialen. Marmoleum, Loose Lay PVC, tapijttegels, kamerbreed tapijt en TD printtapijt wat samen een prachtige geheel vormt. Mooie kleur verlopen in de karpetten, in combinatie met de maatwerkmeubels op kleur, zorgen voor een eyecatcher bij de entree.

De raambekleding (horizontale, houten jaloezieën) zorgt er voor dat het zonlicht, dat in deze bosrijke omgeving heerlijk naar binnen gluurt, buiten gehouden wordt indien nodig en heerlijk naar binnen komt indien gewenst.

Projectdetails

Opdrachtgever

Commissariaat voor de Media

Interieur­ontwerp

Tanya van Leeuwen

Locatie

Hoge Naarderweg 78, 1217 AH Hilversum

Gerealiseerd

22 februari 2023

Werkzaamheden

Ca. 820 m2 Ege tapijttegels, diverse TONDESIGN karpetten en houten jaloezie├źn

Fotograaf

Vincent Knoops Fotografie

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op