Ypenburg

Van het recent gerealiseerde Asian Business Court is hotel Ypenburg onderdeel. Het business center richt zich op ondernemers en bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt.  

Omdat het bouwproces al ver gevorderd was en het restaurant zo snel mogelijk in gebruik moest worden genomen lag de behoefte van de opdrachtgever vooral in een snelle doch kwalitatieve oplevering. Hoewel mensen hier slechts enkele dagen verblijven dient het voor hen aan te voelen als een minivakantie. Een warm, verfijnd maar luxe beleving met een Aziatische uitstraling waren hierin het uitgangspunt van het interieurontwerp.      

Samen met de interieur architect zijn wij een speurtocht aangegaan in het vinden van de juiste patronen en kleurstelling voor de diverse functieruimtes in het hotel waaronder restaurants, wachtruimtes en hotelkamers. In een week tijd zijn de patronen samengesteld, in productie genomen en gestoffeerd. Er is gekozen voor een combinatie van tapijt met een Oosterse print en Moods design vloeren die perfect aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever.  

Ondanks vele aanpassingen en de enorme tijdsdruk hebben wij in samenwerking met de interieur architect deze grote uitdaging tot een goed einde weten te brengen.   

Projectdetails

Opdrachtgever

Star Investment Delft

Interieur­ontwerp

Design Doc Iris van de Griendt

Locatie

Trinity Tower Delft

Gerealiseerd

30 september 2018

Werkzaamheden

560 m2 print tapijten en 130 m2 Moods design vloeren

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op