BTL Advies

Groen en natuur, daar draait het bij architecten- en ingenieursbureau BTL Advies dagelijks om. Specialisten met verstand van bomen en planten, en kennis van de natuur in stad en landschap. Wegens een verhuizing naar een nieuw pand werd er een nieuw interieurontwerp uitgedacht.

Met dit project gingen we de samenwerking aan met een voor ons geheel nieuwe partij, Archebouw Systemen. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfspanden  zoals bedrijfshallen en loodsen. Voor dit project kregen zij het vertrouwen van BTL Advies. Veronique Topper, waar wij al vele malen mee samen mochten werken, was hier de interieurarchitect. Die heeft ons voorgesteld aan de opdrachtgever.

Middels diverse vloeren, waarbij een combinatie van tapijttegels en losleg PVC stroken werd gemaakt, werden accenten gelegd op diverse functies van de ruimtes zoals een vergaderruimte en de verschillende werkplekken. De weerspiegeling van een groen architectenbureau, waarin natuur centraal staat, is duidelijk terug te zien in de toegepaste kleuren en patronen. 

Ondanks de onbekendheid tussen Archebouw en TON Projectstoffering, was het wederzijds vertrouwen groot en streefden beide partijen naar hetzelfde doel. Duidelijke communicatie gedurende het hele traject lag hier aan de basis. Dit resulteerde in een uitstekende samenwerking waarin wij het idee van de interieur architect naar alle tevredenheid met onze producten en expertise hebben vertaald.

Projectdetails

Opdrachtgever

Archebouw Systemen BV

Interieur­ontwerp

Veronique Topper

Locatie

Willemsplein Den Bosch

Gerealiseerd

30 juli 2018

Werkzaamheden

400 m2 Interface LVT en 500 m2 Interface tapijttegels

Fotograaf

Vincent Knoops

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op