Design tapijten

Het juiste gevoel aan een ruimte meegeven. Een beleving creëren die naadloos aansluit op de visie van jouw bedrijf? 

Voor een ruimte geheel met een uniek en eigen karakter zijn wij gespecialiseerd in design prints op tapijt. Of het nu gaat om een strakke vloerbedekking met grafische lijnen of het uitdragen van een boodschap en huisstijl met een fotorealistische print. Elk detail is duidelijk zichtbaar en elk gewenst design is hierin mogelijk. 

Met nieuwe printsystemen worden digitale ontwerpen met enkele klikken omgetoverd tot kwalitatief hoogwaardige en originele tapijten. Voor particuliere en zakelijke klanten, grafisch vormgevers en interieur architecten ontstaan hierdoor nieuwe mogelijkheden om gepersonaliseerde ontwerpen te bedenken. Zo zien wij dat foto’s haarscherp op print tapijt als vloer- én wanddecoratie worden verwerkt. Maar ook ongelofelijk prachtige 3D prints is een trend die steeds vaker wordt ingezet om een onvergetelijke beleving te realiseren.

Wij vertalen jouw visie en wensen graag in een origineel en creatief ontwerp. Maar uiteraard is het rechtstreeks aanleveren van een bestaand ontwerp of foto ook mogelijk en zorgen wij voor de gehele uitvoering daarvan.

Duurzaam maatwerk bereikbaar 

Printen op tapijt is wegens de ontwikkelingen al lang niet meer onbetaalbaar waardoor maatwerk design voor ieder budget bereikbaar is geworden. Daarnaast levert tapijt ook een akoestische waarde en is het zeer duurzaam, zowel in levensduur als in het productieproces. Custom made volgens het no waste principe, waarin wij enkel dat produceren wat nodig is.

Op zoek naar die unieke uitstraling voor de juiste presentatie van jouw bedrijf? Laat dat maar aan ons over.   

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op