Design vinyl

Een duurzame vloer met een exclusief en eigen karakter. Bepaal de juiste sfeer met een custom design.   

Voor het creëren van de gewenste beleving is design vinyl ofwel printen op PVC een van de meest voorkomende oplossingen. Middels een professioneel design is het namelijk mogelijk om elke ruimte op een originele manier vorm te geven. Niet gebonden aan vaste patronen maar totale vrijheid om een ontwerp helemaal naar eigen smaak vorm te geven. Realistisch of abstract. Vergaderen op de maan of een ontmoeting met een klant in het bos. Wat het doel of idee ook mag zijn, creëer nieuwe werelden met een design vinyl vloer op maat.

Het leveren van vloeren op basis van custom design in briljante en haarscherpe kleuren tot 800 dpi op hoogwaardig PVC vloeren, daarin is TON Projectstoffering uniek en onderscheidend. Van digitaal ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering. Wij ontzorgen je graag gedurende het gehele traject.

Naast de creatieve vrijheid in ontwerp is een design vinyl vloer zeer praktisch in gebruik. Makkelijk in onderhoud en reiniging. Design vinyl gaat 10 tot 15 jaar mee zonder risico op beschadiging omdat de print op de onderkant zit. Voor tijdelijke evenementen zoals beurzen en exposities, waarbij levensduur geen vereiste is, kan men er voor kiezen om op de bovenkant te printen om kosten te reduceren.      

Jouw fantasie vertaald in een werkelijke design vloer met onze print vinyl oplossingen. Laat je hieronder inspireren of neem contact met ons. 

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op