Gietvloeren/Gegoten vloeren

Stoer en krachtig maar toch warm in uitstraling. Sterk en naadloos als oplossing.   

Er zijn tal van redenen om een gegoten vloer als bedrijfsvloer te kiezen. Een strakke en stijlvolle vloer voor spreekkamers en kantoorruimtes waar een klassieke of moderne toon gewenst is. Met een prachtig vloerkleed is op een gegoten vloer ook een sfeervolle combinatie te maken. Naast uitstraling bieden de praktische kenmerken veel voordelen voor verscheidene functionele doeleinden.   

Bij productieruimtes en magazijnen waar door palletwagens, heftrucks en zware machines de vloeren zwaar worden belast is een troffel vloer of een multiterazzo vloer vaak de ideale oplossing. Een duurzame vloer zonder scheuren. Maar ook slagerijen, bedrijfs- en horecakeukens waar hygiënevoorschriften van kracht zijn hebben baat bij deze vloer vanwege de eigenschap dat deze geen vuil en vocht vasthoudt. Eenvoudig in reiniging en onderhoud.  

Gietvloeren onderscheiden zich in cement gebonden gietvloeren en polyurethaan (PU) of epoxy gietvloeren en zijn in iedere gewenste kleur mogelijk. Door de uitgebreide keuze is het belangrijk om te kijken welk type vloer het beste bij jouw behoeften en wensen past. We bekijken graag samen de beste oplossing. 

Voor een bepaalde look of praktische invulling, er is altijd een gietvloer die hier naadloos op aan sluit. 

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op