Gordijnen

Een sfeervolle afwerking van het interieur. Decoratief en functioneel.  

Gordijnen geven sfeer en kleden een ruimte af. Van speels en huiselijk tot luxe en stijlvol. Voor een warm en kleurrijk of zacht en rustgevend gevoel. Met tal van kleuren, stoffen en designs is in elke ruimte het beoogde effect te realiseren.   

Naast hun decoratieve waarde kunnen ook de functionele eigenschappen bij de keuze van gordijnen belang zijn. Naast de isolerende en akoestieke werking kan er eenvoudig op de privacy van de omgeving worden ingespeeld door inkijk te voorkomen. Ook gordijnen die brandveilig, eenvoudig wasbaar en hanteerbaar zijn, zoals separatiegordijnen veelal bij zieken- en verzorgingshuizen, behoren tot de mogelijkheden.   

Aan de hand van het doel zijn naast de keuze van kleur en materiaal  ook nog enkele aspecten zoals de plooi en hangwijze bepalend voor het resultaat. De juiste afstemming met het interieur is ook van groot belang. Deze dient in balans te zijn met als voorwaarde dat de functionaliteit ervan niet verloren gaat. 

Met duizenden variëteiten en collecties beschikt TON Projectstoffering  over een zeer breed assortiment. Van hotel en beleving tot aan zorg en hygiëne, wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing.   

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op