Karpetten

Een sfeerverhogende eyecatcher. Voor een warme en comfortabele verbinding in het interieur. 

Een sfeervol karpet of vloerkleed maakt een vloer af. Het voelt warm en zacht aan. Met hippe felle kleuren een moderne invulling, prachtige natuurtinten of een traditionele Oosterse uitstraling. Voor elk interieur is er een passend kleed. 

Met een karpet wordt er een duidelijke verbinding tussen meubels en ruimtes gelegd. Hierdoor vormt het interieur één geheel. Er kan echter juist ook gekozen worden om een accent of duidelijke afscheiding te realiseren tussen ruimtes met diverse functies. Het aanduiden van verschillen tussen standaard werkplekken en een hoek voor brainstormsessies of ter ontspanning is hier een duidelijk voorbeeld van.      

Vloerkleden zorgen naast sfeer en warmte voor een flinke geluidsreductie op harde vloeren. In veel interieurontwerpen wordt dan ook vaak een krachtige combinatie van een karpet op een parketvloer of gietvloer gelegd.  

Wij bieden een ruime keuze uit verschillende dessins, vormen en maten aan. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een karpet geheel op maat. Hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten ter inspiratie. Liever direct vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op