Basisschool De Hasselbraam

De Hasselbraam is een basisschool in Deurne waar de belevingswereld van kinderen elke dag centraal staat om ze zodoende goed te kunnen begeleiden in hun leertraject. Wegens een verstopping in het riool had er waterschade plaatsgevonden waardoor de vloer dringend aan vervanging toe was.  

In samenwerking met de interieur architect van Puur Sang is dit project gerealiseerd. Middels patronen in de linoleumvloer zijn er accenten gelegd op de kringgesprekken en spellen die de kinderen dagelijks daar uitvoeren. Tevens hebben we daar het podium bekleed en werden gordijnen aangebracht om de aaneengesloten ruimte naar keuze te kunnen verdelen. 

Gedurende het project zijn we tegen diverse problemen aan gelopen met betrekking tot hoogteverschillen van vloeren. Door heldere communicatie tussen beide partijen werd met elkaar constructief een passende oplossing gevonden. Dit maakte de samenwerking met deze partij zeer prettig. 

De kinderen genoten weer uitbundig van hun nieuwe vloer. En die blije gezichten maakte van deze klus een bijzonder mooi project. 

Projectdetails

Opdrachtgever

Puur Sang

Interieur­ontwerp

Mous Yuen

Locatie

Deurne

Gerealiseerd

30 april 2018

Werkzaamheden

Gordijnen, stoffering podium en linoleumvloer

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op