Rubix

Het dynamische en snelgroeiende bedrijf RubiX is gespecialiseerd in systeem, proces en data integratie. Wegens deze groei voldeed de vorige kantoorruimte niet meer en waren zij genoodzaakt om zich op een nieuwe locatie te vestigen.

Met de inrichting van het nieuwe kantoor wenste de opdrachtgever een warme en creatieve thuisbasis voor haar werknemers. Het ontwerpplan van Lenny Engbersen werd bij haar thuis aan de keukentafel besproken. Dit was een zeer fijne start van een intensieve samenwerking. Hierin vond  een duidelijk afstemming van patronen en kleurschakering in de vloer tussen de interieurontwerpster en Marion Smulders van EGE Carpets plaats.

Middels tapijttegels en PVC vloeren werden kaders gecreëerd om diverse ruimtes zoals stilte werkplekken, vergaderruimte en ontmoetingsplek aan te duiden. De loper van design tapijt zorgt voor diepte in de ruimte en verbindt alle individuele werkplekken tot een geheel. Iedere ruimte straalt tot in detail warmte en luxe uit.   

Vooral door het oplossingsgericht denken voor maatwerk problemen die zich voordeden is het gewenste eindresultaat behaald. 

Projectdetails

Opdrachtgever

H&R

Interieur­ontwerp

Lenny Engbersen

Locatie

Utopialaan 48 Den Bosch

Gerealiseerd

31 maart 2017

Werkzaamheden

40 m2 IVC pvc vloeren en 370 m2 EGE print tapijten en tapijttegels

Fotograaf

Wieneke Hofland

Ton is een "people" projectadviseur. Hij gaat voor het juiste plaatje en de juiste match tussen opdrachtgever, leverancier en TON. Hierdoor maakt hij het verschil en is het erg prettig zaken doen met hem en niet minder belangrijk: Dit leidt tot uitermate tevreden klanten!
Marion Smulders

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou bedenken?

Neem contact met ons op