Slimme oplossingen

Naast onze vloeren, raambekleding en zonwering bieden wij enkele overige producten aan. Hiermee willen wij op een creatieve en slimme manier inspelen op een interieur. Zowel decoratieve als functionele doelen zijn hierdoor eenvoudig te realiseren.   

DockFour stylepads  

Een mooi voorbeeld van een Hollands fabricaat. De te maken combinaties van panelen in diverse uitvoeringen met ‘functionals’ als elastieken, haken en planken zijn zeer uitgebreid. De stoffen en gekleurde panelen zijn er in diverse maten. Ook is het printen van panelen mogelijk. De op de wand bevestigde plankjes, elastieken, whiteboard en magneetbord zijn bovendien handig te gebruiken bij elk overleg. Wij zijn zó enthousiast dat TON Projectstoffering inmiddels dealer is geworden voor DockFour. Een duidelijke keuze omdat met name de functionele toepassingsmogelijkheden voor particulier en bedrijf in combinatie met de creatieve mogelijkheden het zo’n mooi product maken. Voor elke vergaderruimte, werkplek, wachtruimte, winkel, kinderkamer of keuken is een uniek wandelement te bedenken.

Meer weten over Dock Four en onze toepassingsideeën? Neem contact met ons op.

STAS ophangsystemen 

Ophangen zonder boren. Flexibel, veilig en duurzaam. 

Voor het duurzaam en flexibel ophangen van schilderijen, akoestieke panelen of memo borden. Met STAS ophangsystemen zijn lelijke gaten en spijkers in de muur verleden tijd. Het railsysteem kan eenvoudig worden gemonteerd. Middels de ophanghaken en koorden is het mogelijk om eindeloos wanddecoraties toe te voegen, verplaatsen of verwisselen.    

De ophangsystemen van STAS zijn de perfecte oplossing om flexibel, veilig en mooi in te spelen op het interieur van elke ruimte. Ideaal voor kantoren, musea en exposities. Vraag ons naar de mogelijkheden.  

Horren en hordeuren

Deuren en ramen open. Zon en frisse lucht binnen. Insecten buiten. 

Een frisse en doorgeluchte ruimte is voor werknemers, klanten en bezoekers wel zo prettig. Zeker op een warme zomerdag. Met diverse hor- en hordeursystemen is het mogelijk om insecten te weren. Van plissé hordeur, vaste inklemhor tot rolhor. Voor elke situatie en ruimte het juiste type geheel op maat. Functioneel én passend binnen het interieur. Al onze toepassingen zijn van hoge kwaliteit.

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op