Tapijt en tapijttegels

Sfeervolle vloerbedekking in harmonie met het interieur. Een uniek karakter voor iedere ruimte.

Met eindeloos veel soorten, maten en kleuren tapijt is elke gewenst doel te bereiken. Voor een chique en stijlvolle indruk. Modern, klassiek, speels of strak. Geheel of deels in te zetten. Als vloerkleed, op PVC of parket voor een verfijnd en warme uitstraling. Met een diversiteit aan variaties en combinaties is voor elk beoogd effect een bijzonder vloerenplan te creëren.

Waar tapijt voorziet in een naadloze oplossing bieden tapijttegels meer vrijheid en flexibiliteit in het eenvoudig samenstellen van een eigen vloer. Met bestaande collecties tegels in diverse kleurschakeringen is de ontwerper vrijer in het opstellen van het ontwerp. Het aanduiden van diverse functies of zones in het interieur wordt zeer krachtig met een combinatie met PVC tegels. Het accent leggen op een bedrijfskeuken in een algemene werkruimte is hier een duidelijk voorbeeld van. Elke uitstraling is mogelijk met tapijt waardoor het een geschikte toepassing is voor elke werkruimte, spreek- of vergaderkamer.

Tapijttegels bieden vele voordelen op het gebied van installatie en vervanging waarbij de ruimte niet volledig leeg hoeft te zijn. Ze zijn dan ook makkelijker uitwisselbaar bij schade of vlekken. Ook is het snijverlies bij tegels beperkt en geven diverse fabrikanten een terugname garantie. Hierbij worden tapijttegels uit elkaar gehaald om vervolgens weer als grondstoffen voor de productie van nieuwe te dienen. Hiermee wordt het milieu aanzienlijk minder belast wat deze vorm van vloerbedekking zeer duurzaam maakt.

Laat de ruimte op de juiste manier ademen met een comfortabel en prachtig tapijt. 

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Neem contact met ons op